Η ιστορία μας

ΟΜΙΛΟΣ ALPHA

Η ΑΛΦΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ παρέχει τις εξής υπηρεσίες:

Αναλώσιμα, είδη γραφείου​

Εκπαιδευτική ύλη

Φωτοαντιγραφικά​

Η/Υ & laptops(service)

Μελάνια - toners

Air-conditions (πώληση, τοποθέτηση, συντήρηση-καθαρισμός)

Καθαρισμοί χαλιών

Καθαρισμοί σκαφών 

Καθαρισμοί αυτοκινήτων 

Επαγγελματικός καθαρισμός

Τηλ. : 2102622210 / 6936637367

e-mail : info@aellas.gr  , eddienorouznia@gmail.com 

Διευθ. : Αετόπετρας 76, Ίλιον, 13123

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΛΦΑ δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της Ελληνικής αγοράς και συνεργάζεται με μεγάλες γνωστές εταιρείες του εσωτερικού, όσο και εκτός Ελλάδος. Η αμεσότητα μας στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών μας έχουν κατατάξει στις πιο υψηλές θέσεις από πλευράς αξιοπιστίας και διαχείρισης ποιότητας στον τομέα των επιχειρήσεων.

Μεγάλο μας πλεονέκτημα στην αγορά είναι η παροχή ευρύτερης γκάμας προϊόντων σε πολύ προσιτές τιμές , προσφέροντας ευέλικτους τρόπους πληρωμής αλλά και άμεσης εξυπηρέτησης στους πελάτες μας. Δόγμα μας η προσωπική και άμεση επαφή με τους πελάτες μας για να μπορούμε να προσφέρουμε πάντα αυτό που έχετε ανάγκη .Στις υπηρεσίες καθαρισμού εξειδικευμένο προσωπικό με την χρήση κινητού συνεργείου με πολυετή πείρα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε είδους βρωμιά, αλλά και να σας προσφέρει έναν καθαρισμό σε βάθος χωρίς να μεταφέρετε κανένα από τα αντικείμενα σας.
Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΛΦΑ δεν δραστηριοποιείται μόνο στον χώρο του εμπορίου και τις παροχής υπηρεσιών , αλλά και στον χώρο της εκπαίδευσης .Το κέντρο ξένων γλωσσών και πληροφορικής ΑΛΦΑ είναι στον χώρο της εκπαίδευσης πάνω από 20 χρόνια . Καθημερινά δίπλα στον μαθητή ακολουθεί τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές διαδικασίες εκπαίδευσης. Bilingual καθηγητές, η χρήση διαδραστικών πινάκων, βιντεοπροβολέων και σύγχρονου οπτικοακουστικού υλικού είναι μερικά από αυτά που προσφέρουμε.