Το Κέντρο μας προσφέρει ειδικά προγράμματα σπουδών συνοδευόμενα από καινοτόμες τεχνολογίες βοηθώντας έτσι τους μαθητές του να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στην Αγγλική γλώσσα το συντομότερο δυνατόν.

Με συνέπεια στις υποσχέσεις μας κατανοούμε τις αδυναμίες του κάθε μαθητή ξεχωριστά και με συστηματική δουλειά, προσήλωση στους στόχους μας και σωστή επιλογή του διδακτικού υλικού στοχεύουμε στην επίτευξη των στόχων αυτών.

Η χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων εκπαίδευσης αλλά και η χρήσηΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝΠΙΝΑΚΩΝκάνει το μάθημα ευχάριστο και με σίγουρα αποτελέσματα.


Τηλ. : 2102622210 / 6936637367

e-mail : info@aellas.gr  , eddienorouznia@gmail.com 

Διευθ. : Αετόπετρας 76, Ίλιον, 13123

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Άλφα ιδρύθηκε το 1989.

Ξεχώρισε από το πρώτο χρόνο λειτουργία του και καταξιώθηκε για τις πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας, τα προγράμματα σπουδών στις διαφορές γλώσσες και για τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών τους στις εξετάσεις γλωσσομάθειας.

Η πολυετή εμπειρία μας στο τομέα των ξένων γλωσσών μας επιτρέπει να καλύπτουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού μαθητή αλλά και προετοιμάσουμε για μία σίγουρη επιτυχία τους μαθητές μας.​


Διαθέτουμε τμήματα για ξένες γλώσσες ΑΓΓΛΙΚΩΝΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝΓΑΛΛΙΚΩΝΙΤΑΛΙΚΩΝΚΙΝΕΖΙΚΩΝ,ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ, αλλά και τμήματαECDL για τη άμεση προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις τουΑΣΕΠαλλά και για την πλήρη κατάρτιση στους υπολογιστές για τους υπαλλήλους γραφείου.
Ταχύρυθμα και ευέλικτα προγράμματα, ολιγομελή τμήματα και ιδιαίτερα μαθήματα.

Οι χιλιάδες μαθητές μας μπορούν να επιβεβαιώσουν την ακεραιότητα μας, την υποδειγματική οργάνωση και την αγάπη προς τους μαθητές μας και την αγγλική γλώσσα.

Παρέχουμε μεγάλες προσφορές για τους εργαζομένους σε διάφορους οργανισμούς, σε αστυνομικούς, σε υπαλλήλους τραπεζών.