Ο ΌΜΙΛΟΣ ΆΛΦΑ δεσμεύεται ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιεί έχουν ουδέτερο ph, είναι φιλικά προς το περιβάλλον (βιοδιασπώμενα) και δεν αφήνουν υπολείμματα.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται άμεσα και αποτελεσματικά χωρίς να προκαλείται αναστάτωση στο χώρο του πελάτη.

Οικολογικός Εσωτερικός Καθαρισμός του σώματος των καναπέδων, των μαξιλαριών και των χαλιών σας χωρίς νερό, χημικά, ακτινοβολίες ή ατμούς με ειδικά μηχανήματα της KIRBY και NILFISK, τα οποία με παλμική δόνηση - τίναγμα και αναρρόφηση, επιτυγχάνει την απομάκρυνση όλων των αλεργικών ουσιών.

Υπερασπίζουν την υγεία αλλά και τον ύπνο σας μέσα από 3 στάδια εργασίας:​

Ειδική αναρροφητική συσκευή συλλέγει ακάρεα, περιττώματα

Ψεκασμός μ' ένα υπο αλλεργικό σπρέι, που αναβάλει την επανεμφάνιση ανεπιθύμητων επισκεπτών αφήνοντας πίσω του καθαριότητα με ευχάριστο άρωμα.

Η διαδικασία καθαρισμού ολοκληρώνεται με τη μέθοδο ξηρού ατμού απολυμαίνοντας την επιφάνεια του στρώματος δημιουργώντας και την υγρασία που χρειάζεται μειώνοντας τις πιθανές εστίες αναπαραγωγής βακτηριδίων υπεύθυνων για μελλοντικές δυσάρεστες μυρωδιές και υγειονομικές επιβαρύνσεις!  

              ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

​​Οι μοκέτες και τα χαλιά είναι αγαπημένος βιότοπος των αλλεργιογόνων ακάρεων. Ο ΌΜΙΛΟΣ ΆΛΦΑ παρέχει επιτόπου carpet υπηρεσίες καθαρισμού σε χαλιά και μοκέτες από τα ακάρεα και τα περιττώματα τους. Χρησιμοποιώνταςμια νέα τεχνολογία καθαρίζει σε βάθος λεκέδες γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι μοκέτες και τα χαλιά αναζωογονούνται αμέσως και τα χρώματα τους ζωντανεύουν. 

Τα βασικά πλεονεκτήματα της μεθόδου καθαρισμού είναι:

Υγιεινός και σε βάθος καθαρισμός (βακτήρια, μύκητες, περιττό χνούδι).Ελάττωση του μικροβιακού φορτίου από τα περιττώματα των ακάρεων.Αναζωογόνηση ινών και ζωντάνια χρωμάτων.Ο καθαρισμός και η προστασία των στρωμάτων ενδείκνυται για την αφαίρεση των ακάρεων με τα αλλεργιογόνα περιττώματα, αλλά και την αναβολή της επανεμφάνισής τους, με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση των μυρωδιών. 

 

             ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΧΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ
Πλύσιμο Χαλιών-Μοκετών με Επιστροφή                      4,50€/τ.μ.

ΧΑΛΙΑ  (ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ)
Πλύσιμο Χειροποίητων Χαλιών με Επιστροφή             7,50€/τ.μ.

ΧΑΛΙΑ ΠΕΡΣΙΚΑ (ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ)
Πλύσιμο Χειροποίητων Χαλιών με Επιστροφή                20€/τ.μ.  


* Στις παραπάνω τιμές  δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

Τηλ. : 2102622210 / 6936637367

e-mail : info@aellas.gr , eddienorouznia@gmail.com 

Διευθ. : Αετόπετρας 76, Ίλιον, 13123